UTBUD        SCHEMA        PRISER        KONTAKT

Utbud

Bodybalance
BODYBALANCE® är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. Passet är 55 min. 

Yoga
Dynamiskt flödande yoga (vinyasa flow) som utgår från solhälsningar. Här blandas olika yogaformer med grunden från hatha (fysisk yoga). Mjuka flöden som du kan anpassa efter din egen förmåga. Möter stelheter runt om i kroppen, öppnar upp för ett större andetag och lugnar ner det som händer innanför huvudet. 

Yinyoga
En stillsam och meditativ yogaform (yinyoga) med fokus på bindväv, leder och ligament. Vi landar i positionerna mellan 2-10 minuter. Ett fint sätt att möta yogan för första gången eller komma än djupare för dig som yogat tidigare.

Sprallisyoga
Barnens första kontakt med yogan. Vi möter hela kroppen till musik, väver in yogapositioner i yogasagor och avslutar med avslappning. Tänk att få möjligheten att hitta in hit i så tidig ålder - drömmen!