UTBUD

Bodybalance
BODYBALANCE® är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. Passet är 55 min. 

Killyoga
Med grunden från vinyasa flow (se nedan) möts en grupp speciellt gjort för killar. Här blåser vi bort myter, tar hand om stela ryggar sänker spända axlar. Förvånda dig själv och kom, du kommer aldrig att ångra dig! 

Mindfulness
Bli bättre på att leva här och nu och hantera stress och oro. Öka ditt fokus, din uppmärksamhet och din koncentrationsförmåga. Styrkan finns hos dig. 

Mindfulness för gravida
Här tittar vi på grunderna till mindfulness och styr sen in mot övningar kopplade direkt för graviditet. En oas för dig som är gravid, att hitta din styrka inför förlossningen.

Senioryoga 60+
Med grunden från vinyasa flow (se nedan) anpassas yogan till där du befinner dig i livet nu. 

Sprallisyoga 5-8 år
Barnens första kontakt med yogan. Möter hela kroppen till musik, väver in yogapositioner i yogasagor och avslutar med avslappning. Tänk att få möjligheten att hitta in hit i så tidig ålder - drömmen!

Vinyasa flow
Dynamiskt flödande yoga som utgår från solhälsningar. Här blandas olika yogaformer med grunden från hatha (fysisk yoga). Mjuka flöden som du kan anpassa efter din egen förmåga. Möter stelheter runt om i kroppen, öppnar upp för ett större typ av andetag och lugnar ner det som händer innanför ditt huvud. 

Yinyoga
En stillsam och meditativ yogaform med fokus på bindväv, leder och ligament. Vi landar i positionerna mellan 2-10 minuter. Både som dropin på fredag morgon, engångsanmälan en söndag i månaden och kortare kursform på onsdagkväll är det ett fint sätt att möta yoga för första gången eller landa än djupare för dig som yogat tidigare.